Csoki torta sütés nélkül
Hozzávalók:
|
30 dkg |
Omlós csokis keksz |
|
20 dkg |
Étcsokoládé |
|
10 dkg |
Tejcsokoládé |
|
8 dkg |
Vaj |
|
25 dkg |
Natúr tejszínkrémsajt |
|
10 dkg |
Gesztenye massza |
|
1 teáskanál |
Vanília kivonat |
|
1 |
Rum aroma |
Elkészítése:
Az omlós kekszet nylon zacskóba tesszük, a nyílást befogjuk és darabokra törjük. A vajat megolvasztjuk, belekeverjük a kekszes morzsát és kislángon összemelegítjük. Ezt kerámia- formába simítjuk, majd jól lenyomkodjuk.
Gőz felett megolvasztjuk a csokit, hűlni hagyjuk, mikor langyos belekeverjük a natúr tejszínsajtot, vanília kivonatot, rum aromát, gesztenye masszát.
A krémes masszát a kekszlapra kenjük. Folpackkal letakarjuk, hűtőbe 2 óra hosszan pihentetjük.
Jó érvágyat!